Sørg for at din hund ikke løber væk, når I er på tur sammen

Lille hund i cykelkurv
Sørg for at din hund ikke løber væk, når I er på tur sammen
Henrik Andersen
-
03/02/2023
-

Der er ikke noget, der er meget skønnere end at tage på tur med sin hund. Ikke nok med at det bringer hunden masser af glæde, og du således bidrager til det gode dyreliv, så vil du også selv opleve den energi, du selv får af at være ude i naturen.

Når du mærker vinden mod din hud, og den river i håret, vil du føle dig fri, og du kan give dine tanker frit løb – og så skal vi heller ikke glemme, at det er sundt for både krop og sjæl at nyde naturen og en frisk gåtur eller måske en tur på cyklen.

Kom hurtigere omkring på cyklen

Du kan nemlig med fordel tage på cykeltur med din hund og på den måde komme længere omkring. Er din hund ikke særlig stor, og kan den ikke selv klare den lange tur, kan du investere i en cykelkurv til hunde, som giver dig de ideelle muligheder for at tage hunden med omkring. 

Sikkert og let kan du placere din hund i cykelkurven, og sammen kan I således nyde, at der kommer en smule mere fart over feltet.

Og der er ingen grund til bekymring. Du kan nemlig spænde din hund fast i en sådan kurv, så den ikke løber væk fra dig, når du er i naturen. Det er også en fordel, hvis du vælger at tage et hvil med for eksempel en god frokost. Når hunden sidder skønt og slapper af i kurven, vil du blot kunne nyde stunden uden bekymringer.

Vælg de bionedbrydelige hundeposer til turen

Det eneste, du således skal huske, er at give din hund frit løb i ny og næ, så den for alvor kan mærke naturen under sig. Og derfor skal du selvfølgelig også have nogle hundeposer med – og hvorfor så ikke blive i det naturlige hjørne og vælge Earth Rated hundeposer

De er ikke skadelige for naturen som mange andre hundeposer, der er lavet i plastik, og derfor kan du med god samvittighed skille dig af med hundens efterladenskaber, når der ikke er en skraldespand i nærheden. Og du kan endda putte disse poser i komposten, i hvilken de hurtigt vil nedbrydes.

Hundeposerne er desuden uden duft, hvorfor du sagtens kan opbevare dem i for eksempel din rygsæk eller køkkenskuffen, når I ikke er på tur.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!